Meer Info rond Thuiszorg

Vertrouw uw welzijn toe aan de verpleegster die een garantie biedt, dat is Marthe Daenen Contacteer ons

Praktische info

Voor Marthe Daenen is het belangrijk om alle patiënten op de hoogte te houden van nieuwe medische ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van verpleegkundige en professionele zorg. Vooral in Riemst en omgeving.

Deze website is gemaakt om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie en andere wetenswaardigheden met betrekking tot de medische sector.

Je kunt ook een aanvraag plaatsen of een afspraak maken voor verder contact met Marthe Daenen. 

Praktijk Aan huis

Is het mogelijk om Marthe Daenen te bezoeken in plaats van haar bij de patiënt thuis te vragen?

Natuurlijk is dat mogelijk.

Veel patiënten vinden het vaak nuttig om de verpleegkundige zelf te bezoeken. De locatie van Marte Daenen is in de Peperstraat 16 in Riemst. Alleen patiënten op afspraak worden geaccepteerd. Dus bel voor je bezoek even, stuur een e-mail of sms om je doel door te geven en reserveer dan je afspraak.

Deze optie kan je veel tijd besparen in vergelijking met het consult en de behandeling bij de dokter. Bijvoorbeeld een eenvoudige injectie die gegeven moet worden en waarvoor je niet lang in de dokterspraktijk wilt wachten. Je kunt gewoon naar Marthe Daenen gaan en het daar in een minuut of twee laten doen. Of voor een controle van een elastisch verband. Gewoon zelf langskomen na een eenvoudig telefoontje.

>> Contacteer Marthe

Marthe Daenen

Bereik de beste zorg. Marthe Daenen doet het met liefde.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 012 239 412
Tel: 0475 736 856
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0454.723.429

24/7 bereikbaar

Voor dringende verzoeken staat haar team 24 uur klaar om je telefoontje te ontvangen, zelfs in het weekend en op nationale vrije dagen.

[email protected]
Peperstraat 16, 3770 Riemst

Neem contact op

Voor niet-spoedeisende verzoeken kun je gewoon een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier invullen. Het team van Marthe Daenen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.