Betaalbare Verpleging Aan Huis

De mutualiteitstarieven werken bijna altijd met het derdebetalerssysteem. Dit betekent dat de kosten rechtstreeks naar je ziekenfonds gaan. Contacteer ons

Betalingen

Daarom doet Marthe Daenen er alles aan om haar thuiszorg in Riemst en omgeving voor iedereen betaalbaar te houden. Ze vindt dat iedereen de beste medische behandeling verdient van professionals aan huis tegen betaalbare prijzen.

Een van haar redenen om een verpleegkundige job te doen is omdat ze graag mensen helpt. Het geeft haar een vonk en oprecht geluk. Het zien van blije gezichten tovert ook gemakkelijk een glimlach op die van haar. Ze probeert van dit universum een betere plek te maken voor iedereen en zal daar haar best voor blijven doen.

Onthoud dat goede zorg en nazorg voor iedereen heel belangrijk zijn. 

Betaalbare prijs zonder eigen bijdrage

Bij Marthe Daenen thuiszorg betaal je geen eigen bijdragen.

De mutualiteitstarieven werken bijna altijd met het derdebetalerssysteem. Dit betekent dat de kosten rechtstreeks naar je ziekenfonds gaan. Verder hoef je je nergens zorgen over te maken.

Dus technisch gezien betaal je alleen je eigen toeslag. Het enige wat je nodig hebt is een doktersrecept en een sticker van je zorgverzekeraar.

Vind je dit een ingewikkelde fase? Laat thuisverpleging Marthe Daenen dan alles rondom de betaling voor je regelen.

Neem vandaag nog contact op met Marthe Daenen en verander je hele leven om beter te worden. 

>> Contacteer Marthe

Marthe Daenen

Bereik de beste zorg. Marthe Daenen doet het met liefde.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 012 239 412
Tel: 0475 736 856
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0454.723.429

24/7 bereikbaar

Voor dringende verzoeken staat haar team 24 uur klaar om je telefoontje te ontvangen, zelfs in het weekend en op nationale vrije dagen.

[email protected]
Peperstraat 16, 3770 Riemst

Neem contact op

Voor niet-spoedeisende verzoeken kun je gewoon een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier invullen. Het team van Marthe Daenen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.