Intensieve zorg aan huis - Marthe Daenen

Contacteer ons

Intensieve zorg aan huis - Marthe Daenen

Contacteer ons

Intensieve zorg aan huis - Marthe Daenen

Contacteer ons
/

Ervaren thuisverpleegster

Professionele medische zorg op een plek waar je je vertrouwd voelt kan je rust en harmonie geven, en dat is wat Marthe Daenen biedt. Anders dan in een ziekenhuis kun je je thuis warm en veilig voelen, een positieve mindset ontwikkelen en het is medisch bewezen dat het veel stress wegneemt.

Marthe Daenen biedt niet alleen privézorg, maar ook jarenlange ervaring als verpleegkundige in ziekenhuizen. Haar uitgebreide kennis is breed en beproefd. Ze blijft ook op de hoogte van recente medische ontwikkelingen

Je moet je welzijn toevertrouwen aan handen die je garantie bieden, en dat is Marthe Daenen. Ze is gevestigd in Riemst, actief in de gemeenten Tongeren, Riemst en Bilzen, en is dag en nacht bereikbaar.

Bereik de beste zorg. Marthe Daenen doet het met liefde.

Contacteer Marthe

Featured Icon

Onze diensten

We hebben allemaal verschillende behoeften en dat is precies wat thuisverpleging kan bieden; aangepaste en persoonlijke behandelingen. Elke cliënt kan zijn of haar verzoek aanpassen aan zijn of haar persoonlijke behoeften,

Lees meer
Featured Icon

Betalingen

De mutualiteitstarieven werken bijna altijd met het derdebetalerssysteem. Dit betekent dat de kosten rechtstreeks naar je ziekenfonds gaan. Verder hoef je je nergens zorgen over te maken.

Lees meer
Featured Icon

Praktische info

Voor Marthe Daenen is het belangrijk om alle patiënten op de hoogte te houden van nieuwe medische ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van verpleegkundige en professionele zorg.

Lees meer

Intensieve zorg aan huis

Oud worden is een mooie fase die soms intensieve zorg nodig heeft. Thuiszorg kan een luxe zijn die iedereen verdient. 

Bijna geen risico op infecties, aangepaste en gepersonaliseerde behandelingen, ondersteuning bij het dagelijks leven, goed beheerde medicatieplanning en intiem gezelschap zijn de voordelen die we kunnen genieten van intensieve thuiszorg door Marthe Daenen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in ziekenhuizen kan Marthe Daenen u alles bieden wat u wenst.

Ze komt bij je aankloppen met alle nodige en up-to-date apparatuur om je de juiste zorg, verpleging en begeleiding te geven. Er is maar één telefoontje nodig om je leven gemakkelijker te maken. Bel haar nu en verbeter je gouden leeftijd.

24 uur beschikbaar

Eigenlijk kunnen we niet verwachten dat we weten wanneer we medische hulp nodig hebben. Het kan 's middags zijn, of zelfs over middernacht. Marthe Daenen begrijpt die onverwachte moeilijkheden heel goed en daarom staat ze 24 uur per dag klaar.

Van een sporadische check-up tot het aanbrengen van verse verbanden of afkoppelingen voor chemotherapie - u doet het beste een beroep op ervaren verplegers. Marthe is daarom dag en nacht en in het weekend telefonisch bereikbaar. Als het dringend is, maakt zij ogenblikkelijk tijd om u te helpen. Vertrouw daarom met een gerust gemoed op deze diensten.

Heeft u een vraag? Neem contact op met Thuisverpleging Marthe Daenen en u krijgt snel een antwoord.

We beperken de kosten

Jouw welzijn en gemak zijn de prioriteit van het bedrijf. Het team van Marthe Daenen werkt hard om de meest eenvoudige en voordelige betalingsvoorwaarden voor de patiënten vast te stellen.

Ten eerste betaalt de patiënt geen eigen bijdragen. Ten tweede worden de toegepaste kosten rechtstreeks aan hun ziekenfonds gefactureerd, wat de uiteindelijke factuurbedragen sterk vermindert.

Hoe zit het met de sticker en het doktersvoorschrift? Marthe Daenen regelt het allemaal. Jouw welzijn komt op de eerste plaats. Wij doen de rest.

Contacteer ons

Marthe Daenen

Bereik de beste zorg. Marthe Daenen doet het met liefde.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 012 239 412
Tel: 0475 736 856
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0454.723.429

24/7 bereikbaar

Voor dringende verzoeken staat haar team 24 uur klaar om je telefoontje te ontvangen, zelfs in het weekend en op nationale vrije dagen.

[email protected]
Peperstraat 16, 3770 Riemst

Neem contact op

Voor niet-spoedeisende verzoeken kun je gewoon een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier invullen. Het team van Marthe Daenen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.